april 23, 2024 Ga terug

23 Apr

Onderhoudsarme douchegoten bij Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence in Thorn is een luxe vakantiepark, dat van alle gemakken voorzien is. Gelegen op een echte A-locatie wat het een perfecte uitvalsbasis maakt voor een top vakantie. Je kan gemakkelijk een uitstapje maken naar steden en natuurgebieden in zowel Nederland als België en Duitsland. Of je nu wil verblijven in een hotel, appartement of vakantiehuisje, Parc Maasresidence Thorn heeft het allemaal. De douches zijn allemaal voorzien van onderhoudsarme Easy Drain douchegoten. Benieuwd? Lees snel verder.

Ontdek de ervaring van Technisch medewerker Mark

Wij waren op bezoek bij Mark, medewerker technische dienst bij Parc Maasresidence Thorn, waar onze Compact Clean douchegoten met Dryphon techniek zijn toegepast. Wij gingen in gesprek met Mark om erachter te komen wat de ervaring is van het personeel, waaronder de housekeeping en de technische dienst. Benieuwd naar zijn ervaring? Bekijk de video hieronder.


Handige douchegoot voor de hotellerie 

Alle hotelkamers, appartementen en vakantiehuisjes zijn voorzien van de onderhoudsarme douchegoten van Easy Drain. Ideaal voor de housekeeping, zo zijn ze minder tijd kwijt aan de schoonmaak en het onderhoud van de drain. De Compact Clean zero/tegel douchegoot van Easy Drain is namelijk standaard uitgerust met de Dryphon® techniek. Dit sifon is uitgerust met een hoogwaardig siliconen membraam, dat zorg voor meer capaciteit en minder onderhoud. Deze innovatie is ook beschikbaar als ombouwset voor bestaande Easy Drain modellen. 

Ontdek de mogelijkheden met Easy Drain

Wil je net als vakantiepark Maasresidence in Thorn dit innovatieve sifon toepassen en genieten van de gemakken die het te bieden heeft? Neem dan contact op met onze projectmanagers: Remi Lugtenberg of Jeroen Kruit. Zij denken graag mee bij een renovatie aan bestaande hotelkamers of bij de bouw van nieuwe vakantiewoningen en badkamers.

Copyright beeldmateriaal - Easy Drain / Parc Maasresidence Thorn

<< terug naar overzicht

Neem direct contact met ons op.

Explore Smarty